Jollet halua kuulla murinaa, katso tämän päivän muut postaukset:

Ystävänpäiväkortti
Hyvä uutinen

Murinaa aiheuttaa se, että istun tässä puhelinta vahtien ja hiukan ihmetellen.  Sain sieltä keskussairaalasta aikoinaan ajan magneettikuvaukseen, joka oli siis maanantaina, en mitään muita aikoja - ihmettelin vähän, että kirjeelläkö mahtavat antaa tulokset vai kuinka.

No, kuvaukseen ilmoittautuessani vastaanottoavustaja katsoi, että ahaa, tulet sitten keskiviikkona uudelleen.  Ihmettelin, että aijaa, en ole saanut aikaa.  Hän katsoi tarkemmin ja sanoi, että tämä onkin puhelinaika.  Tarkemminkaan katsoen hänelle ei selvinnyt pitääkö minun soittaa vai soitetaanko minulle...aika oli klo 11.00.  Sain häneltä puhelinnumeron sitten kyllä mihin voin ehkä soittaa.

Minulle ei ole soitettu ainakaan vielä enkä haluaisi hätyytellä, mutta toisaalta haluaisin tietää...  Ehkä odotan vielä, jos sillä lääkärillä on siinä vaikka montakin soittoa...

Muoks. klo 14.20: Soitin sairaalasta saamaani nummeroon ja pyytän murinaani anteeksi!!!  Siellä sanottiin, että aika oli varattu lääkärille kuvien katsomista varten ja lääkäri onkin ne katsonut ja määrännyt varattavaksi ajan ortopedille. 

Koska olin puhelimessa, hän lupasi antaa ajan saman tien.  Kuulin keskustelua taustalta, seuraava vapaa aika olisi 16.3., johon lääkäri sanoi, että menee ihan liian pitkälle, varaa ylimääräinen aika iltavastaanotolle.  Niinpä sain ajan ensi maanantaille klo. 17.30. - asia siis etenee. 

Joku arkuus iski enkä sitten uskaltanut kysyä, mitä lausunnossa sanottiin - apua, taidan vielä soittaa sinne ja kysyä...

Oletko jo ilmoittaunut mukaan arvontaan - jollet niin hopihopi? :)