tein viime syksynä.  Siitä tuli tosi hienon väristä, mutta maussa ei kyllä ole hurraamista:] 
900784.jpg
Syynä ehkä käytetty viina, joka oli kaikkia pullojen jämiä, mukana myös pirtua.  Emme itse juo kirkkaita, joten neste oli keruuerä erilaisten juhlien jämäpulloja. 

Ohjettakaan en enää tarkalleen muista, mutta sokeria ja marjoja taisi olla yhtä paljon, n. puolet viinan määrästä.  Astiaa pidettiin valossa ja huljuteltiin silloin tällöin niin kauan, että kaikki sokeri oli sulanut.  Sitten marjat siilattiin pois - ajattelin syödä, mutta pahoja olivatten:) - ja likööri pullotettiin.

Olin suunnitellut tehdä jutun konjakkiin tänä syksynä, mutta rastaat ehtivät ensin - ne popsivat marja-aroniat vähiin päihin puoliraakoina...