on meidän piha ja pelto.  En nyt kyllä oikein raikkaaksi talvisääksi sanoisi tätä, kun pilvet roikkuvat melkein maassa ja lumi on märkää.  Kuvaa ottaessa huomasin, että pari yrttiruukkua on vielä tyhjentämättä, kun persiljaa on vielä voinut napsia täyttä päätä.
Picture%20011-3.jpgSaanel on antanut tänä aamuna blogissaan hyvät ohjeet niille, joiden on pakko lähteä autolla liikkeelle tänäänkin.  Minä en lähde, sillä kauppakassini ei saanut talvirenkaita syystä että talvirengasvastaavani on sitä mieltä ettei tämä ole vielä pysyvää tämä talvi.

Sen sijaan vetäydyn joulukorttiaskartelujen pariin muassani mukillinen kahvia ja pino pipareita.  Kahviin on tyytyminen, kun ei ole tullut ostettua valmista glögiä eikä omaakaan vielä tehtyä.  Voisin jossain vaiheessa myös vaihtaa siniset matot punaisiin ja pitsiverhot samettisiin.

Lisää 3D-korttimalleja ostin, nyt myös vihkosen, josta saa onnittelukortteja vähäksi aikaa - valmistakin on jo jonniinverran, joten taitavat tällä kertaa tulla kortit ajoissa valmiiksi, kuten ei ihan aina...
collage.jpgPicture%20010.jpg
Taustamusiikkia askartelulle.