Nythän on niin, että tämä blogi täyttää huomenna kaksi vuotta.  Lisäksi kävijämäärä on ylittänyt muutamat kymmenet tuhannet - nimittäin viime vuoden tammikuussa aloitettu laskuri pyörähti jo yli 79000.

Vanhassa laskurissa, joka oli käytössä 9.07-1.1.08 oli kävijämäärä 41084 (kts. Sivut), joten yhteensä vierailuja on jo reilut 120 000!  Ensimmäinen laskuri kyllä laski myös omia käyntejä, joka tietty minua ahkeraa bloggaajaa suosi, mutta olihan sen aikana myös se suuren suosion saavuttanut Remu-joulukalenteri, jonka löytyy 2007 joulukuulta tai kategoriasta eläimet.

Bloggailuni olikin ennen Remua satunnaisempaa, joten selvästi minuun vaikutti teidän kaikkien blogiystävien kannustus ja innostus - yksin voi kirjoittaa päiväkirjaa pöytälaatikkoon, mutta bloggaus kaipaa seuraa:)  Kiitos teille siitä, että olette olemassa!

Osallistumisaikaa arvontaan on koko tämä syntymäpäiväkuukausi, tervetuloa mukaan sekä vanhat että uudet ystävät että myös satunnaiset kulkijat!  Mukana arvonnassa siis kaikki tähän postaukseen kommentoineet.

Muoks. klo 21.00:Vuodatuksen kommentointi näyttää olevan kuralla, joten tulkaahan uudelleen joskus toiste ellette onnistu!  Osaa ottaa voi myös kommentoimalla toisen blogin tämän päiväiseen *Taivas tulessa* postaukseen ja muihin tämän päivän posteihin - tulee näköjään viiveellä nämä tekstit:)