Nettikirjoittelusta syntynyt keskustelu herättää ajatuksia.  Jonkun keskustelupalstan valvoja oli radiossa sitä mieltä, että ei nettikeskusteluja voi valvoa ja rajoittaa - että nettikeskustelu on samaa kuin puheleminen torikahvilassa emmekä sitäkään halua rajoittaa vaan kokisimme sensuurina.

Minulle kyllä tuli torikahvilavertauksesta mieleen, että kyllä kyse on mieluumminkin torilla huutamisesta - tai puheen pitämisestä torin korokkeella vielä mieluummin, koska juttukavereita ja kuulijoita on enemmän kuin kahvilapöydällinen.  

Chattia voi ehkä verrata puhelemiseen, koska ne keskustelut katoavat jälkiä jättämättä, mutta mielestäni keskustelupalstat kyllä ovat enemmän verrattavissa lehtien yleisönosastoihin  - jutut jäävät jäljelle ja lukijoita on paljon enemmän kuin kahvilapöydässä.  Lehtien yleisönosastojen kirjoituksia rajoitetaan, niin pitää mielestäni puuttua myös nettipalstoilla kirjoitteluun. 

Kesä tulee varmasti, vaikka liian hitaasti - taas on aivan hyytävä tuuli tuolla ulkosalla, mutta menen silti vähän kuopsuttelemaan ja ihmettelemään

Tarhakylmänkukka tarkenee kylmässäkin keväässä, sillä on turkki yllä:)