Ensimmäisenä aamuna heräsin virkeänä yhdeksältä paikallista aikaa, joka on kolme ja puoli tuntia enemmän kuin meillä.  Muita piti vähän nyhtää ylös, mutta heräsivät viimein - hotellikansion mukaan aamiaiselle piti ehtiä ennen kymmentä. 

Paikka oli niin outo, että arvelin olevan parempi aloittaa hotellin aamiaisella, kun ei tiedetty paikallisesta kahvilakulttuurista mitään.   Saimme aamupalan vaikka siellä olisikin sitten pitänyt olla jo puoli kymmeneen mennessä.  Tarjoilijat olivat kovasti kilttejä, kun tiesivät että olemme siitä myöhästyneestä koneesta.

Ensimmäisenä herättyäni otin kuvia hotellin parvekkeelta, jossa lämmin ilma leyhähti vastaan.  Tässä näkymä kylälle päin: toisella puolella tietä matalia taloja, joiden kattoa on paikkailtu pressuilla ja aitana on kuivuneet palmunlehvät...
Picture%20006.jpg
ja näkymä vastapäätä.  Vastapäinen talo osoittautui uudeksi hotelliksi, joka sai ensimmäiset asiakkaansa matkamme aikana.  Ainakin tällä kertaa asiakkaat olivat paikallista väkeä - heitä oli myös omassa hotellissamme mikä oli kyllä kivaa - tylsä olla vain turistien kesken.
Picture%20007.jpg
Eloa kadulla  parvekkeelta seurattuna - lehmiä vietiin aamulla jonnekin pois päin kylältä, emme koskaan nähneet minne...
Picture%20019.jpg
ja illalla taas takaisin.  En saanut onnistunutta kuvaa niistä vilkasliikenteisellä tiellä seikkalevista lehmistä, mutta siellä ne autojen ja skootterien seassa kulkivat, peltilehmät tööttäilivät ja oikeat ammuivat.
Picture%20011.jpg
Lisää lehmiä: roskisdyykkarilehmä...
Picture%20087.jpg
ja baarilehmä - meillähän esiintyy vain baarikärpäsiä, mutta isossa maassa kaikki on isompaa:)
Picture%20040.jpg
Varsinainen loma alkoikin sitten hotellin nurkkakaupasta - nuorisolle ei löytynyt kotoa päälle mahtuvia shortseja, joten kaikille ostettiin uudet - farkut olivat melkoisen lämpimät jo heti aamusta.  Ja sitten suunta kohti meren rantaa - esitteen mukaan matkaa sinne on vajaa kilometri ja ensimmäistä kertaa kuljettuna se matka oli aika erikoista.