Suomessa on päätetty vihdoinkin järjestää kuntoon työn ja perheen yhdistäminen.  Eduskunta  hyväksyi eilen yksimielisesti uuden lain, jonka mukaan lapsiperheet  voivat järjestää työaikansa niin, että perheellekin jää aikaa. 

Aina niin kauan, kun lapsi täyttää 15 v. molemmilla  vanhemmilla on subjektiivinen oikeus osa-aikatyöhön niin, että voi tehdä töitä sen tuntimäärän, joka perheelle sopii.  Sen lisäksi, että vanhempi saa olla lapsen sairauden takia pois töistä, hän saa palkallisen vapaan tarvittaessa myös muuhun lapsen asioiden hoitamiseen.  Kotihoidon tukea maksetaan jokaisesta lapsesta kouluikään saakka.

                    Marttojen iltapäivähoitoon lahjoittamia nukkeja, kuva Susanne

Susanne haastoi laatimaan hyviä uutisia kera ohjeiden:

1. Kirjoita kuvasta hyvä uutinen ja julkaise se . Jollei huvita, niin haasta toki joku sijaiseksi.
2. Valitse jokin omista kuvistasi uudeksi haastekuvaksi.
3. Julkaise kuvasi ja haasta muita.
4. Tämä on leikkiä.

Tarjuskakin haastoi laatimaan hyviä uutisia samoin ohjein:

Oulun teknillisen yliopiston lumentutkimuslaitoksella on tehty mullistava keksintö joka ratkaisee kasvihuoneilmiön - energian tuotanto lumesta.   Lumifuusiovoimalla selvitään talvikauden energian tarpeesta kylmällä vyöhykkeellä niin, ettei uusiutumattomia luonnonvaroja tarvita lainkaan.  Yhdistämällä tämä uusimpaan tuuli- ja aurinkovoimatekniikkaan voimme lähivuosien aikana luopua kokonaan hiilidioksidipäästöjä aiheuttavasta energiantuotannosta.

Sinä, joka et vielä ole tehnyt iloista uutista, mutta haluaisit, tee se ylläolevista kuvista tai vaikkapa tästä...

Photobucket