Noh nih, nyt se sitten alkoi, poikien syysloma ja tänä vuonna kaikilla samaan aikaan, kun onneksi ovat taas samassa koulussa toisin kuin viime vuonna.  Lähdemme tänään Lontooseen Esikoisen luokse muutamaksi päiväksi, emme ole vielä uudessa kämpässä edes käyneetkään.  Suunnitelmissa on käydä Kew Gardensissa, vahakabinetissa (juu, ihan tyhmä, mutta haluan viedä pojat sinne, koska he haluavat nähdä sen), Camdensissa ja ehkä Cambridgessä.   Esikoinen asuu Towerin lähellä, joten sielläkin varmaan tulee käytyä tällä reissulla.  Hengailuaikaakin toivottavasti jää, kaupungilla on mukava kuljeskella - siellä törmäilee kaikkeen kivaan sellaiseen mitä ei löydy turistioppaista.

Oikein mukavaa syyslomaa kaikille, joilla sellainen on nyt ja mukavaa viikkoa muuten vaan sellaisille joilla ei ole lomaa:)  Olen tutustunut Picnik -kuvankäsittelyohjelman ilmaispuolen mahdollisuuksiin - kynttilöistä iloa pimeneviin iltoihin...

Lisäys: en sitten muistanutkaan arvontaa ennen lomaa, joten vielä on ennättää loman aijan osallistua - ensi perjantai 23.10. on sitten vihdoista viimeinen päivä:)