Tiramisua Milanossa  heitti hauskan haasteen:Here's what I have to do: Devise a list of 5-10 courses you would take to fix your life. It's more fun to be in classes with friends, so include one class from the person who tagged you that you'd also like to take. Tag five.   Siis ideoi 5-10 kurssia, joille haluaisit osallistua, ja haasta viisi muuta jatkamaan meemiä. Koska kurssille  on kuulemma kivempaa osallistua kavereiden kanssa, ota omalle kurssilistallesi mukaan yksi haastajasi kursseista, jolle haluaisit myös osallistua.

Kurssi, johon haluan osallistua Milanon kanssa:
"Kuinka hyödynnän kodin karvat" Lattialta löytyy tuppoina karvaa kaikissa muodoissaan. Eniten ehkä omia hiuksiani, koira taitaa seurata hyvänä kakkosena. Voisin esimerkiksi kutoa maton. Neuloa pipon. Uudet hanskat, tai ehkäpä isille hehkuvat korvaläpät. Jotakin, anything!" "  Kurssilla minä voin tehdä niistä täkit koko suvulle tai talvipalttoot kylälle tai ehkä perustaisinkin kehräämön, kaikkien niiden villakoirien karvojen pois heittäminen olisi suurta haaskausta...

"Helposti hoikaksi"  kurssillamme opit kuinka voit kaikessa rauhassa maata ja mässätä ilman, että kilot karttuvat  - päinvastoin - ne katoavat ja saavutat normaalipainosi jo lyhyellä tehokurssillamme ja kaikki ilman kieltäymyksiä ja luopumista totutuista herkuista ja herkkuhetkistä, hikoilematta kuntosaleilla- ja poluilla.  Saat syödä suklaakonvehteja ja kakkuja, herkutella rasvaisimmillakin herkuilla kaiket  päivät ja kuitenkin painosi putoaa. Jatkokurssillamme voit vielä pyrkiä alipainoon, mikäli normaalipaino ei tuonutkaan jostakin syystä toivottua onnea elämään.

Kurssimme "Taltuta lentopelkosi" opettaa sinut lentämään jännittämättä.  Kurssi kokoontuu Jäminharjun laella kolme kertaa viikossa - omat siivet mukaan.  Saat varmuutta lentämiseen taitavan opettajamme johdolla ja jatkokurssilla

"Lentäen ulkomaille" harjoitellaan suurempien vesistöjen ylittämistä ja tuulen hallintaa avoimilla paikoilla sekä laskeutumista maalle ja merelle.

"Ajankäyttö haltuun" kurssilla opitaan saamaan aikaiseksi kaikki mitä aiotaankin ja vielä vähän enemmän.  Tehokas kurssi vie aikaa vain kymmenen minuuttia valitsemanasi ajankohtana.  Kurssilla opit kuinka kaikki tekemättömät työt tulevat hoidetuiksi ja ennätät taas tehdä käsitöitä neuloen ja virkaten, ommellen ja kutoen, lukea muutaman romaanin viikossa, laittaa gourmetillallisia joka päivä, tavata usein kaikkia ystäviäsi ajan kanssa, käydä kuntosalilla ja treenata puolimaratonia, katsella hyviä elokuvia ja käydä teattereissa ja konserteissa viikoittain, blogata ja hengailla keskustelupalstoilla aina kun haluat, hoitaa kotisi viimeisen päälle tiptop kuntoon, ottaa kauneusunet aina kun väsyttää ja viettää laatuaikaa pelaten ja leikkien lastesi kanssa sekä huolehtien parisuhteestasi viettämällä puolisosi kanssa kahdenkeskistä aikaa päivittäin ja parisuhdeviikonloppuja usein ja vielä huolehtia perheen vanhuksista.

Haluaisin kuulla minkälaisia kansalaisopiston kursseja ovat jääneet kaipaamaan Paju, Susupetal, Kutuharju, Iisi ja Dallas pullaa.  Käy tarkistamassa myös Saanelin kurssitarjonta:)