07.01.10: Oikein hyvää alkanutta vuotta kaikille!  Jatkoin jouluhaastetta ensi sunnuntaihin saakka, jos vaikka satutte vielä kuvia järjestellessä innostumaan joulunvärisistä kollaaseista - minähän niitä katselen mieluusti vaikka heinäkuussa.  Lisäsin listalle myös kommenteissa ilmoittautuneet, kun aika loppui välillä kesken.  Minäkin tästä palailen pikkuhiljaa linjoille,  kun koululaisten lomatkin on loppu, mutta joulu kyllä jatkuu Nuutinpäivään

 

Kiitos kaikista ihanista kirkkaista sinisistä kuvista, ne toivat valoa tähän pimeyteen ja uskoa, että on se kirkas taivas siellä pilven täkana:)

Ja sitten uuteen haasteeseen, kaikki ei tästä tykkää, kaikki ei tykkää edes joulusta, mutta kuitenkin haastan teidät tekemään kollaaseja omasta joulustanne - minkä värinen itse kunkin joulu sitten onkaan!  Jollakulla se on perinteiseen tapaan punaista ja vihreää, toisella joulun pääväri on sininen, kolmas vannoo valkoisen nimiin myös jouluna.  Ja sinä, joka inhoat jouluhössötystä etkä laita joulua lainkaan  - joulu kuitenkin on ihan väkisin, onko se sinulla taivas ja maa vai hyvä kirja, mikä lieneekin, tee siitä värikollaasi.

Samalla haaste aloittaa joululoman, joten kuvien kuvaamiseen ja tekemiseen on aikaa kuukausi - joskus sitten vuoden vaihteen tietämillä on seuraavan haasteen aika, tämän viimeinen päivä on 27.12.  Minä olen jouluihminen viimeisen päälle ja aion nyt keskittyä siihen täysillä, jahkas tautivuoteeltani kunnolla tokenen.

Ja koska aikaa on näin kauan voipi tähän samaan haasteeseen laittaa usiammankin kuvan, jos puhtia riittää kollaasien tekoon - nyt ihan heti vanhoista jouluista tai joulun aatoksista ja myöhemmin tulevasta joulusta, eihän sitä tiedä vaikka väri vaihtuisi, kun oikein innostuu;)

 Oikein ihanaa joulunodotusta - tai odottamattomuutta - kaikille teille kuvaystäväni:)  Toki tapaamme täällä jouluvalmistelujen merkeissä ja ehkä vähän muutenkin, mutta uusia kollaasihaasteita sitten taas joulun jälkeen.

Coloria.net , värit

Värikollaasin säännöt:

1. kuva on kollaasi - haasteessa annetaan väri, muoto tms.
2. viikko aikaa linkittää kollaasipostaus tänne, linkitä myös omaan postaukseesi haastesivu
3. seuraavan viikon värin ilmoittelen sitten haasteessa, saa antaa vinkkejä
4. otetaan rennosti ja pidetään hauskaa - teet oman näkemyksesi väristä
5. linkitän haasteen ajalla sunnuntai-ilta-maanantaiaamu, vähän riippuen siitäkin onnistuuko ajastuksella lähettäminen
6. kerro postauksessasi, jos olet ensimmäistä kertaa asialla, niin tiedämme toivottaa sinut tervetulleeksi:)

Voit linkittää postauksen omaan blogiisi miten vain haluat - tässä myös hheidin tekemä nappi, jota voit käyttää:

Uusi linkitystyökalu toimii näin:

  1. KIikkaa MckLinky nappia alla, tekstiä *Click here to enter your link*
  2. Kirjoita avautuvalle sivulle ylempään ruutuun nimimerkkisi, kohtaan *Title*
  3. Kopioi postauksesi osoite osoiteriviltä alempaan ruutuun ja liitä kohtaan *Link. URL* ns. permalinkki eli osoite aukeamasta, jolla blogissasi näkyy vain värikollaasipostaus
  4. Postauksesi linkin pitäisi tulla esiin tässä postauksessa, jos kaikki menee hyvin8]
  5. Haaste sulkeutuu seuraavana sunnuntai-iltana klo 21.00 (tai niillä main, riippuu vähän misterin aikavyöhykkeestä8)

Powered by MckLinkyGet your free Mcklinky here...