Minä sanoudun nyt irti tästä jutusta.  Niin mistäs minä sanoudunkaan?  Kansasta?  Kanervakohusta?  Mediasta? Ähhh, media siinä eniten ärsyttää!

Ministeri menee EU-huippukoukseen ja mitä kuulen Ylen pääuutisissa tuosta kokouksesta: Kanervan kommentin tekstiviestikohuun. 

Eduskunta käsittelee pitkälle meneviä linjauksia sekä energiakysymyksistä että puolustuspolitiikasta.  Mitä saan lukea/kuulla asiasta valtamedioiden kautta?  No en paljon mitään, kun ne käsittelevät Kanervan tekstiviestejä.

Uutisista kuulen myös, että kansa vaatii, kansa sanoo, kansan mielestä sitä ja tätä Kanervan tekstiviestikohussa...  Minkä ihmeen kansan?  Olen tavallinen kansan nainen tavallisten ihmisten keskellä eikä kukaan halua kuulla asiasta enempää kuin minäkään.  Kohujuttuja varten on ihan oma lehdistönsä ja toivoisin totisesti, että ne myös pysyisivät niissä - ne voi aina jättää lukematta, jollei taho...

Lienee ihan hyvä, että keltainen lehdistö paljastaa tällaisia juttuja, jotka voisivat johtaa salattuina vaikka kiristykseen, mutta pitääkö kaikkien journalistista tasoa ylläpitävienkin uutiskanavien herran tähden ryhtyä uutisoimaan kuin iltapäivälehdet?   Tähän saakka tuollaiset juorujutut on voinut sivuuttaa kaupan kassalla, mutta nyt ne tunkevat kotiinkin joka tuutista.

Onko niin, että Ylenkin uutistoimitus on jo niin pienennetty, että mitään pohdintaa uutisten taustoilla ei tehdä, huippukokouksissa ja eduskunnassa ei enää edes käydä - luetaan iltapäivälehdet ja arvellaan, että siellä on se mitä kansa vaatii??? 

Sanoudun siis irti median luomasta kuvasta ilmiöstä nimeltä kansa!

1376256.jpg