No nythän käytän haastetta hyväkseni ja kerään saman katon alle tuon meidän takaterassilta näkyvän maiseman:)  Itse en siihen kyllä koskaan kyllästy, joka säällä, valolla ja vuodenajalla on oma ilmeensä.  Totta puhuen ja tarkemmin ajatellen viime vuosien harmaat talvipäivät ovat olleet hyvin samanlaisia, mutta jospa kerran kuussa huomaisi vaihtelua kumminkin8]

Lisäys: ai niin, mikä ihmeen haaste: Marin ja Krisun keksintö, joka asuu Kameraveneessä eli Marin luona.  Ja näin se menee - suora kopio Krisun blogista:

"Vuodessa on kaksitoista kuukautta, neljä vuodenaikaa. Me päätimme valita meille mieluisan paikan / maiseman / kohteen ja ikuistaa sen vuoden jokaisena kuukautena.

Ikuisuusprojektimme alkaa syyskuun alussa. Kuvaamme joka kuun alkupäivinä saman maiseman mahdollisimman samanlaisena, muutosta kuviin tuo kuvausajankohdan tuomat vivahteet. Kuvat julkaistaan (noin) kuun 15. päivänä. Jotta kaikkien kuvat löytyisivät helposti, suosittelemme blogiluokaksi, kategoriaksi, tagiksi  ”12 photos”.

Kuukausien karttuessa karttuu kuvapinommekin, syyskuussa kuvia on yksi, lokakuussa kaksi, marraskuussa kolme, kunnes pääsemme elokuuhun 2010, jolloin kuvia on koossa kaikki kaksitoista.

Päätimme kumpainenkin haastaa yhden kuvablogilaisen mukaan. Krisu haastaa KooTeen ja Mari ylitalot.netin Juhan.

Toki jätämme noiden henkilökohtaisten haasteiden lisäksi myös kaikille avoimen haasteen, jos idea herättää mielenkiintoa, jätä osallistumistieto kommenttilootaan, mitä enemmän kuvia, sen paremmat pidot.

Kesälomasta virkeinä tarmoa täynnä (saas nähdä, miten käy kun talven pimeät hetket saapuvat tänne Pohjolaan),

Mari ja Krisu"

Innokkaita kuvaajia oli meitä muitakin, joten mukaan pääsi ja pääsee vieläkin - kuvausaikaa on 15.09. saakka!

Tässä on ensimmäinen kuvani, 09.09.09 klo 10.25...

Muiden 12 kuvaa löydät täältä...

12 kuvaa / photos