Saanelilta löytyi linkki numerologiseen persoonallisuustestiin - tottahan nimemme ja syntymäpäivämme määräävät kohtalomme, vai mitä?8]   Tulos on melkein sellainen kuin voisin toivoa:)
fleur75.gif

Tulkinta

SISÄINEN ELÄMÄNLUKU

Nimen vokaalien summa

Sisäinen elämänluku ilmaisee sisäisiä ajatuksiasi ja toiveitasi. Usein tämä luku sisältää ominaisuuksia ja kykyjä, joita olet ehkä laiminlyönyt, tai joita et ole uskaltanut käyttää. Sisäinen elämänluku kertoo millainen todella olet, mitä todella ajattelet ja tunnet. Se paljastaa syvimmän sisäisen olemuksesi ja todellisen minäsi.

Sinun sisäinen elämänlukusi on 6

Toivot turvallisuutta ja tasapainoa elämääsi. Ponnistelet saavuttaaksesi harmonian ja onnen kodissasi, ja syvimmät toiveesi liittyvät aina perheeseesi. Koet, että elämäntehtäväsi on ottaa vastuuta heistä ja kannatkin sen mielelläsi.

Sinulla on luonnostaan hyvä arvostelukyky ja olet myötätuntoinen. Anna itsestäsi niille, jotka osaavat sitä todella arvostaa.

Sinun on hyvä kenties yrittää pitää tunteesi paremmin tasapainossa.

ULKOINEN ELÄMÄNLUKU

Nimen konsonanttien summa

Ulkoinen elämänluku paljastaa ulkoisen ilmeesi ja olemuksesi. Ulkoinen elämänluku on ikään kuin persoonallisuutesi. Se kertoo, millaisen kuvan annat itsestäsi toisille, ja miten muut näkevät sinut. Se on kuin päällysvaate, joka kätkee todellisen minäsi.

Sinun ulkoinen elämänlukusi on 9

Ystävällinen olemuksesi, halusi auttaa lähimmäistäsi ja kosmopoliittinen tapasi elää johtaa siihen, että olet kovin ihailtu ja pidetty henkilö. Olet mukautuvainen ja humanistinen luonne.

Rakastat taidetta sen kaikissa muodoissa, ja tämä rakkaus taiteeseen heijastuu sinuun - kotiisi, vaatteisiisi ja kaikkeen mihin ryhdyt.

ELÄMÄNTAPA

Elämäntapa muodostuu nimestä kokonaisuudessaan, sen vokaalien ja konsonanttien summasta supistettuna pienimpään mahdolliseen lukuun. Elämäntapa ilmaisee sisimpääsi, olemustasi ja tapaasi suhtautua elämään. Se kertoo ominaisuuksista ja taidoista, joita olet saanut itsellesi elämää varten.

Sinun elämäntapasi on 6

Luku kuusi edustaa luovuutta, ja se vaikuttaa toimintoihisi niin kotona kuin yhteiskunnassa.

Olet rakastettava henkilö ja haluat samanlaisen elämänkumppanin; mieluiten sellaisen joka on kiinnostunut myös sinun harrastuksistasi ja pitää sinun laillasi seuraelämästä, haluaa mielellään olla edustava, niin kotona kuin sen ulkopuolellakin.

Sinulla on taito luoda kaunis ja harmoninen ilmapiiri ympärillesi.
Kun on kyse työpanoksestasi yhteiskunnassa, olet tunnontarkka ja vilpitön.

ELÄMÄNPOLKU

Elämänpolku lasketaan syntymäpäiväsi, kuukautesi ja syntymävuotesi perusteella. Elämänpolku kuvaa tietä, jota pitkin sinun tulisi elämän aikana kulkea. Se kertoo, mitä asioita sinun on elämässäsi muistettava ja otettava huomioon, jotta tiesi ja elämäntehtäväsi olisi helpompi kulkea.

Sinun elämänpolkusi on 11

Muut ihmiset saavat sinusta voimaa ja useille toimit inspiraation lähteenä. Sinun tulisi opetella toimimaan avoimesti ja ujostelematta, jotta muutkin ihmiset olisivat tietoisia ajatuksistasi, joita mielesi on tulvillaan.

Numero 11 elämänpolkuna ei ole helppo. Vaikeuksien ja kokemuksien kautta saavutetulla lujalla itseluottamuksella löydät elämällesi suunnan ja saavutat unelmasi.

Muista, että aina kun saavutat päämääräsi – mihin sitten ryhdytkään – otat vastaan kanssaihmistesi ihailun kiitollisuudella ja nöyryydellä.

nature47.gif