Lapsia on viisi kappaletta ja heistä kolme asuu vielä kotona.  Vanhin poika opiskelee tällä hetkellä Lontoossa, toiseksi vanhin on ainoa tytär ja asustelee Tampereella tehden satunnaisia töitä ja on välillä työttömänäkin.  Kaksoset 13 v. ovat seiskalla eli aloittivat yläkoulun ja kuopus lopettelee alakoulua eli on kuudennella pienessä ihanassa vaikka uhanalaisessa kyläkoulussa.

Perheeseeni kuuluu heidän lisäkseen mies ja minun äitini, joka muutti pieneen mökkiin tähän meidän pihapiiriin kaupungista.  Siskoni asuu Norjassa, joten olen ainoa läheinen, joka voi autella.  Itselläni oli huono omatunto, kun äiti asui kaukana eikä voinut auttaa, joten tämä sopii minulle paremmin kuin hyvin.

Edittiä 10.2.08:  Esikoinen valmistui syksyllä: Suomessa hän suoritti insinööri amktutkinnon ja Lontoossa jatkoi siitä yliopistossa, josta valmistui filosofian maisteriksi suomalaisittain, olisikos master of science enkuksi.  Hän sitten jäi Lontooseen töihin suoraan opintojen päätyttyä. 
Tytär, tekstiilipuolen artesaani ei ole saanut alansa töitä eikä yksityisyrittäjyyteen ole intoa,  sai viime vuoden lopulla  vakituisen paikan isosta kaupasta Tampereelta.
Kotona vielä asustava poikakatras on nyt sitten kokonaisuudessaan yläkoulussa ja koulu menee ihan mukavasti:)