Uuden vuoden vietimme ystäväperheen luona.  He asuvat vanhaa maalaistaloa, jota on nyt remontoitu uuteen uskoon ison perheen tarpeisiin.  Otin muutaman kuvan kauniin sisustuksen yksityiskohdista ja sain luvan laittaa kuvia tänne.  Ensin kuitenkin muutama kuva omasta kodista - amaryllis on joulukukkana aina yhtä kaunis, suorastaan komea.Picture%20001.jpg
Sunnuntaina eksyin pieneen lahjatavarakauppaan matkani varrella ja siellähän oli jo joulutavarat alennuksella - kynttilänjalkoja ei ole koskaan liikaa, eihän...?
Picture%20023.jpg

Sitten ystäväni kotiin - tervetuloa!
Siellä oli jo eteisessä kauniit kynttilälyhdyt valaisemassa sisääntuloa.  Klinkkerilattia ja rustiikit lyhdyt tekevät tunnelmasta vähän eteläisemmän mielestäni.
Picture%20028.jpg
Uudenvuoden saunan jälkeen poreiltiin suorastaan kylpylämäisissä tunnelmissa kynttilänvalossa...
Picture%20035.jpg
Olohuoneen nurkkauksessa on emännän kutoma ryijy, joka heijastuu peilistä lipaston päällä - lipaston, jonka entisöinti on niinikään kätevän emännän käsialaa.
Picture%20136.jpg
Taidan jatkaa kuvia huomenissa, muuten sivu latautuu kovin hitaasti...

Uutena vuotena oli kävijälaskuri loikannut yli 20 000 kävijän!  Pennun kuvat toivat tänne runsaasti uusia vieraita vanhojen tuttujen lisäksi ja tietysti myös päivittäiset päivitykset lisäsivät kävijämäärää joulukuussa.   Tervetuloa edelleen mukaan matkalle!

Kiitos ja ruusu kaikille sekä taustalukijoille että erityisesti kommentoijille - on ollut ilo tutustua teihin ja kulkea yhdessä kanssanne:)
fleur143.gif