Ensimmäinen kävely rantaan yli vilkasliikenteisen pääkadun oli mieleenpainuva.  Autoja - pikkuautoja, linja-autoja, kuorma-autoja -  tuli ja meni tööttäillen edestakaisin kapealla kadulla ja seassa risteili epälukuinen määrä skoottereita ja polkupyöriä, riksoja ja norsu.  Aivan, norsuhan siellä heti tulla löntysteli vastaan!
Picture%20029.jpg
Jalkakäytävää ei ollut, vain punainen tomuinen maa asfalttitien molemmin puolin.  Kesti aikansa ennenkuin uskaltauduimme tuonne sekaan, sillä suojatietä ei ollut ja näytti siltä, että kukaan ei aikoisi koskaan pysähtyä.

Viimein pääsimme kadun yli ja matka jatkui paljon kapeammalla kaistaleella punaista maata asfaltin ja kivimuurin välissä.  Ja autot ajoivat ja autot tööttäilivät...ja tuossa kaistaleella käveli muitakin kuin me ja joku johtokin siinä luikertelee.  Ja tienvarsi on täynnä roskia.

Picture%20186.jpg
Ensimmäisellä kävelyllä näki roskat ja pölyn, kuoppaisen tien ja tyhjät roskaiset tontit matkan varrella.  Oli siellä myös suuria vihreitä palmuja ja kukkia, kauniita taloja ja ystävällisiä ihmisiä.  Parin päivän päästä niitä roskia ja pölyä ei enää huomannutkaan, mutta ensimmäisenä päivänä hetkittäin ajatteli, että ohhoh...

Meren rantaan päästiin viimein ja se oli ihanaihana.  Kilometreittäin valkoista santaa, rantaan vyöryvien maininkien kohina ja aurinko!

Picture%20010.jpg
Intialaiset olivat rannallakin vaatteet päällä.
Picture%20008.jpg
Rannalla oli paljon kiertäviä kauppiaita, myös hedelmänmyyjiä.
Picture%20009.jpg
Siellä oli myös kalastusveneitä, joissa väki selvitteli verkkojaan.  En vain koskaan onnistunut näkemään niitä vesillä.  Tuollaisia puusta tehtyjä olivat aurinkotuolit - niiden päällä tavallinen flokkipatja, jotka on kuvassa jo kerätty pois.  Tuolit olivat periaatteessa ilmaisia, mutta oli ainakin kohteliasta ellei välttämätöntä ostaa ne omistavasta rantabaarista jotain.  Ja kyllähän siellä juotavaa meni - oli mukava juoda limut rannalla, ne olivat erittäin edullisia.
Picture%20033.jpg
Rannalla olivat myös pakolliset turistihuvit - veneajeluita, vesiskoottereita ja veneellä vedettäviä purjelentovehkeitä.
Picture%20038.jpg
Valtaosan ajasta taisimme viettää rannalla, vain yhtenä päivänä ei sinne ennätetty.  Aamupäivät ensin ja ihon totuttua jatkettiin iltapäivän puolelle, sitten illemmalla uudelleen.  Kävelimme rannan päästä päähän molempiin suuntiin ja uimme aina välillä tai siis lilluimme aalloissa, jotka olivat yleensä niin suuria, ettei uimisesta oikein tullut mitään.

Iltapäivisin aallot olivat niin suuria etten minä oikein uskaltanut niihin lainkaan, kun pari kertaa tein kuperkeikan veden alla korvat ja suu vettä täysi, sitä kamalan suolaista vettä. Toisessa päässä rantaa oli suuri ruostunut laiva ja kuulimme, että siihen se oli ajanut matalikolle jo viisi vuotta sitten ja sitä korjataan ja aiotaan joskus se vielä siitä ajaa pois.  Satuimme sen lähelle silloin, kun sieltä tuli miehiä uiden rantaan illalla, työpäivän päätyttyä...River Princess.

Picture%20168.jpg
Auringonlaskut olivat alkuun upeita, loppupäivinä aurinko katosi sumuun jo ennen kuin kohtasi taivaanrannan.
Picture%20034.jpg
Ja ensimmäisenä iltana söimme rantabaarissa ja siellä oli myös ilotulitus, ei tosin meidän kunniaksemme vaan naapurishackissa juhlittiin jonkun synttäreitä:)
Picture%20027.jpg