Isännyyden kanssa lähdettiin käymään Kristiinankaupungin vanhanajanmarkkinoilla eilen.  Kristiinankaupunki on kaunis elävä ulkomuseo, joka liittyy alueemme historiaan niin, että jo ennenvanhaiseen aikaan täältä tavattiin lähteä Kristiinankaupungin silakkamarkkinoille kihloja ostamaan. 

Pojilla oli koulun liikuntapäivä eilen ja meillä on tänään hääpäivä, joten ajelimme kahdestaan 'kihlamarkkinoille'.  Vietimme Kristiinankaupungissa myös 10 v. hääpäivämme aikoinaan - olimme yötä hotellissa ja menimme kaupungille syömään illallista, kun hotellissa ei ollutkaan keittiötä tavallisena syysviikonloppuna.  Kuinka ollakaan - koko kaupungissa ei ollut yhdessäkään ravintolassa ruokaa tarjolla yhdeksän jälkeen illalla! 

Olimme tietysti pantanneet päivän parhaamme mukaan syödäksemme illalla kunnolla, joten todella kaipasimme jotain palaa shamppanjan päälle - sitä nautiskelimme juomapuolena jo etukäteen hotellihuoneessa onnitellen toisiamme toisistamme. 

No ei hätiä mitiä, onneksi joka kaupungissa on grilli - niinpä söimme tuhdin illallisen kirjaimellisesti ulkona:D  Sopi kyllä meidän tyyliin mainiosti, ei siinä mitään ja hauska muisto jäi.

Grilli oli yhä tukevasti paikoillaan, mutta emme sinne menneet sen enempää muistoja verestämään vaan kiertelimme torilla ja kaupungilla.  Osa kaupunkilaisista ja torimyyjät olivat pukeutuneet vanhanajan henkeen...
PhotobucketPhotobucket