Rantaelämää siellä sitten pääasiassa vietettiinkin kaksi viikkoa.  Päiväohjelmana oli: aamupala, merenrantaan, päiväpala ja uinti hotellin kylmällä altaalla, päivälepo, iltaranta, hotellille oikaisemaan, lukemaan ja telkkua katsomaan, sitten päivällinen.  Kävelimme rantaan eri reittejä ja katselimme ympärillemme. 

Heti naapurista alkoi omakotialue ja tässä kuvassa näkyy meidän herätyskello... pieni, mutta harvinaisen kovaääninen kukko ja onpa taas pari lemmukkaakin:)

 Picture%20048.jpg
Talot olivat kivitaloja ja kaikki olivat kauniita ja romanttisia, enemmän tai vähemmän hoidettuine puutarhoineen.  Useat oli rapattu valkoisiksi, mutta myös violetteja taloja näki.   Verililjapuut olivat siellä pihakasveja...
Picture%20046.jpg
...ja ihmeköynnökset aitakasveja - ne ovat tuttuja jo lähempääkin, mutta mikä ettei - niiden kukkaloistohan on aivan ihana.
Picture%20045.jpgPicture%20227.jpgPicture%20228.jpgPicture%20230.jpg
Portti Salaiseen puutarhaan?   Ihana ruosteinen...
Picture%20224.jpg
Ihan nättiä sen takana oli, mutta ei ehkä ihan salainen kuitenkaan.  Ainoa talo, jonka pihassa näin puutarhakalusteet muuten, siis jollei hotellia oteta lukuun.  Talo olikin jo aika lähellä merta...
Picture%20226.jpg
Bougainvilleoita kasvoi kerrostalojenkin pihoilla ja seinämillä...
Picture%20062.jpg
Joku kauniisti kukkiva puu, jossa oli palkoja samaan aikaan...
Picture%20072.jpg
Tämän puun kukat olivat pienet, mutta verholehdet suuret ja kauniit, melkein kuin joulutähti, mutta puu se on.
Picture%20073.jpg
Picture%20075.jpg
" Intiassa tapaamasi puuvartinen on Mussaenda erythophylla
Se on ainavihanta kahvipuun (Coffea arabica L., Rubiaceae) sukulainen, luontainen Aasiassa.Se voi olla joko pieni pensas tai lähes 10 m korkuinen puu. Taimistoissa siitä kasvatetaan usein maisemointikäyttöön puumainen.
Varsinaiset kukat ovat mitättömät, keltaiset (kuten yhdessä kuvassasi näkee).Näyttävä väritys tulee suojuslehdistä, jotka eri muunnoksilla voivat punaisen sijaan olla valkeat,kalpeaa pinkkiä, roosaa tai kirjaviakin.Periaate sama, kuin esim. Bougainvillea-suvulla (ihmeköynnös)." sain vastauksen Klorofyllistä, puutarha-aiheiselta keskustelupalstalta tuohon kukkapuuhun.