Vilijonkka, tällä kertaa Kiinassa, piti blogiarpajaiset ja onnettaren suosiollisella avustuksella arpoi minulle palkinnoksi satulansuojuksen:)  Aivan ihana kapistus:en ole moista osannut kuvitella olevan olemassakaan ja ihmettelen, kuinka olen tullutkaan toimeen ilman sellaista:)  Saisikohan tämä puhtia kuntopyörän hankintaan?  Tällaisella somisteellahan se olisi ihan katseltava televisiohuoneessa, eikös?   Ja mukana seurasi kaunis käsinkirjoitettu kortti, kuvitettuna kiinalaisille onnea tuottavilla kaloilla, varmaan siis meillekin, ja lootuksenkukilla...

PhotobucketPhotobucket

Melukylän Krisu antoi sydämellisen tunnustuksen blogilleni ja Inkalandian Inkataika ojensi ruusun - kiitos teille molemmille sekä tunnustuksesta, ystävyydestä että omista mukavista blogeistanne:)

award

 

Ja vielä yleistä höpinätä ja ihmettelyä.  Ensinnäkin Vuodatuksesta:uudistus on mielestäni hyvä ja tervetullut, kaikenlainen bloginhallinta on nyt nopeaa ja kätevää. 

Paitsi nuo kommentit:minulla ne välillä poistuvat sillä, että tulen niihin sen ilmoituksen kautta,  joka tulee kojelaudalle - välillä ne pitää poistaa erikseen, oletteko muut huomanneet samaa?  Se automaattinen poistuminen olisi niin mahdottoman kätevää - ei jäisi vahingossa lukemati vanhoihin bloggauksiin tulevia kommentteja.

Ja sitten tuo blogilistan uudistus - minulla katosi monia viime n. puolen vuoden, ehkä pitemmänkin ajan sisällä löytämäni suosikit.  Lista oli jotenkin muuttunut ja tarjottiin vaihtoehtoa palauttaa vanhat suosikit - no minähän palautin ja ilman varoituksia se menikin johonkin vanhaan aikaan ja hukkasi monia ystäviäni:|