Valokuvatorstain tämän viikon haaste on sana ja sana on:keittiö.  Siis keittiö!  Seuraava ote on myös haastesivulta ja paremminhan minä en keittiöstä osaa sanoa:

*" Keittiö on kodin sydän. Siellä keitetään, paistetaan ja leivotaan, säilötään, syödään. Ja siinä ohessa ajatellaan omia ajatuksia, vaihdetaan päivän kuulumiset perheenjäsenten kanssa, opetetaan kokkaamista lapsille tai viimeistellään yllätysateria rakkaalle. Keittiössä heräillään, keittiössä suunnitellaan tulevaa päivää - ja taas illalla sammutetaan valot tai kynttilä, kun viimeinenkin janohuikka on sammutettu.

On monta syytä väittää keittiötä kodin tärkeimmäksi tilaksi. Keittiössä eletään tätä päivää - ja tehdään huomispäivän muistoja" (Sirpa Rivinoja, 31.10.08, http://www.rakennaoikein.fi/fi/artikkelit/keitti%C3%B6-kodin-syd%C3%A4n-osa-2)*

Heh, noh, heräilyn lisäksi minä hääräilen keittiössä, vietän siellä ehdottomasti eniten aikaa tässä talossa (vai makuuhuoneessa?) - ainakin hereilläoloajasta.  Minulla on kuvia perhejuhlista ja arkipäivästä keittiössä, koska tässä talossa ei ole ruokasalia, vaikka sellainen kyllä kuulostaisi ihanan houkuttelevalta.  Niissä kuvissa on kuitenkin väkeä.

Siispä laitan kuvan puitteista ja koska en osaa päättää mistä kohtaa ja joka kohta ei missään nimessä tällä hetkellä edes sovi näytettäväksi tein kollaasin...

Photobucket

Maisemat ovat niitä, mitä katselen keittiönpöydän ääressä ja kesäinen kuva on lisäksi kesäkeittiöstä, jossa kokkailen säiden suosiessa - keittiöstä vie ovi tuohon:)