955139.jpg
Roomassa, Pietarin kirkossa - salamavaloa ei saa kuvatessa käyttää. 

Pitäisikin laittaa nettiin kuvat myös matkasta Italiaan.  Sekin oli reppureissu - halpalento Milanoon tai siis Bergamoon, josta oli matkaa Milanoon vielä muutama kymmen kilometriä, oli ainoa etukäteen varattu juttu.   Bergamossa oltiin illalla myöhään ja ajateltiin taksilla mennä kentän lähellä olevaan hotelliin.  No, meitä kun oli viisi henkeä olisi pitänyt ottaa kaksi taksia - ei ihme ettei Italiassa ole lapsia;) - ja päädyimme Milanon bussiin.

Reitti oli Milano, Venetsia, Firenze ja Rooma - aikaa varattuna 12 päivää.  Italiassa olikin ainakin näissä pakollisissa kohteissa hyvä hotellivarauspalvelu.  Rautatieasemalla oli toimisto, joka välitti hotellihuoneita - sai valita halpaa tai kallista.  Näistä pisteistä saimme paljon halvemmat hotellit, kuin mitä netissä oli halvimmat.  Onneksi siis netti ei osannut antaa meidän väen kokoiselle porukalle huoneita.

Mimosan innoittamana aloin haeskella Pietá -kuvaa, koska patsas o n vaikuttava ja Roomaan pääsee suoraankin niillä halpislennoilla ja siellä on myös halpoja hotelleja, jos matka on rahasta kiinni...

Ai niin, se haastattelu oli tänään lehdessä - tosi kiva juttu siitä tuli ja oli meistäkin niin hyvät kuvat saatu8] - tainneet vähän retusoida:)  Luulisi nyt kaikkien muuttavan maalle - se oli oikein oodi maalaiselolle.  Ja tämähän o n hyvää elämää - tosi surullista, jos se jää monelle haaveeksi siksi, ettei uskalla... Vaikka kyllä minäkin isännyydeltä pyysin lupauksen palata kanssani kaupunkiin, jollei tämä olekaan sitä mitä luulen.  Ja niinhän se on - aina pääsee takaisin jollei tyydytä.