Mukavat blogiystäväni ovat taas muistaneet minua tunnustuksilla - ainakin kaksi erilaista näyttää nyt olevan kierrossa.
2004305.jpg

Mimosa, Hallatar  ja  Auringonkukka ja Hannin lätinät ja Susanne ovat ojentaneet blogilleni  tämän komean pystin, joka kulkee saatesanoin:"Blogin luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön
ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta
"

Maininnan eteenpäin jakamisen sääntöjä ovat:
1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.
2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3) Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.
4) Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.
5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan. Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt ovat tässä.


Susupetal, Kadonnutta sanaa hakemassa, Muistaako kukaan ja Akkapaha ovat vanhoja tuttuja, joiden blogeille annan tunnustuksen mielenkiintoisen sisältönsä ja kirjallisen antinsa ansiosta.  Uutena tuttavuutena minulle, vaikka vanha bloggaaja onkin,  haluan ojentaa sen Fotomontaasille samoista syistä:)
                           
fleur85.gif


Tänä aamuna tulla tupsahti Sveitsin vuorilta Marjutilta Vuoret ympärillä blogista toinenkin tunnustus, jonka mukana ei seuraa sen kummempia ohjeita:

MBlogistaniassa on monta monta blogia, joita rakastan ja aina sitä pelkää pyllistävänsä toiselle, kun toiselle kumartaa - silti rohkenen taas valita muutaman, joille haluan tämän ruusun ojentaa:Auringonkukalle, Kutrille Kutrin blogiin ja Saanelille Oma napa paras napaan - päiväni piristäjille ja ihan uusille hauskoille blogituttavuuksille, aika uusille bloggaajinakin - Hannelelle Hannin lätinöihin ja Susikairan akalle Susikairan katastrofilalueelle.