Teresan ihanasta uudesta sisustusblogista Teresan kotona tulla tupsahti tällainen haaste:
                                                        
ogjets252.gif

1. Miten monta blogiviestiä olet kirjoittanut blogiisi?
342 viestiä on tähän mennessä tullut laitettua, vähän yli vuoden bloggaamisen (Ikkunaiines kertoo tuon olevan hyväksytty muoto, siis kahdella geellä) aikana.  Olen vähän yllättynyt, että niinkin monta, kun alkuun homma meinasi vallan karahtaa pohjaan ja kesälläkään ei koneella paljon ennätä olla.

2. Miksi aloit kirjoittaa omaa blogia nettiin?
Parilla keskustelupalstalla keskustellessa ja tietoa netistä hakiessa törmäsin yhä useammin blogeihin. Homma itseäkin kiinnostaa sen verran, että eräänä päivänä vain avasin blogin ja ajattelin, että katsotaas nyt - mielessä oli asioita, joihin kaipaisi muidenkin kantaa laajemmin  ja digikuvausta harrastaneena myös kuvien jakaminen muidenkin nähtäväksi kiinnosti.  Erityisen kimmokkeen sain Risulinnun blogista - nythän hänellä on kaksikin, Risulinnun pesässä ja Risulinnun pihassa.
                                    nature60.gif
3. Millä nettisivuilla käyt,kun olet netissä?
Katso blogini Sivut: suosikit blogilistalla - siellä on suuri määrä blogeja, joissa vierailen blogilistan näyttäessä päivitystä ja vähän muulloinkin - puutarha, käsityöt , sisustus, elämä, kirjallisuus, mielipide ja nukkekoti aihepiireistä:)  Lisäksi on joitakin ulkomaisia puutarha- ja sisustusblogeja tai aika moniakin selaimen kirjanmerkkeihin tallennettuna.  Luen Hesarin nettilehteä ja iltapäivälehtien nettiversioita ja keskustelen Puutarhanetissä ja Klorofyllissä jonkin verran.  Luen Kunnat.net-sivustoa ja Opetushallituksen sivuja - molemmista löytyy yksityiskohtaista tietoa kuntataloudesta ja valtionavuista.

4. Onko sinulla omaa kotisivua netissä?(blogia ei lasketa)
Eipä ole, pitäisikö?

5. Osaatko puhua muita kieliä kuin äidinkieltäsi?Mitä kieliä?
Englantia puhun ja ymmärrän, ruotsia hiukan puhun, mutta en ymmärrä vastauksia ellei puhuta hitaasti ja yksinkertaisesti, lukeminen sujuu paremmin.

6. Mitkä ohjelmat seuraat tv:stä?
Säännöllisesti seuraan uutisia ja ajankohtaisohjelmia, epäsäännöllisesti joitakin satunnaisia sarjoja.  Brittisarjoja ja kotimaisia lyhytsarjoja, mutta mitään 'ikuisesti' jatkuvia en seuraa säännöllisesti.  Elokuvia katson kun sattuu, epäsäännöllisesti.

7. Hissi vai portaat?
Portaat.

8. Onnen ja epäonnen numerosi ovat?
Enpä ole huomannut nummeroiden vaikuttavan onneeni tai onnettomuuteeni.

9. Haasta vielä tähän pienimuotoiseen kyselyhaasteeseen 3 bloggaajaa.
Mimosa Paljain jaloin, Sesile Onni arjessa  ja  koska haluan muiden tutustuvan uuteen tuttavuuteeni ja tietää  itsekin enemmän lupaavasta kirjallisesta blogista: dj ja Cave canem - kohtaloita.
                               
objet168.gif