Auringonkukka ja Mimosa haastoivat arvioimaan kulutustottumuksia ja miettimään mitä voisi vielä tehdä - teon päivässä - jolla saisimme vähennettyä kulutusta ja energiavarojen tuhlausta.


Laitan tähän linkin omaan postaukseeni blogimaailman ympäristöteemapäivänä 15.10.07, jolloin luettelin meidän ekotekoja.


Ottamalla nämä ruusut vastaan

Sinut on haastettu "Ekoteko-päivässä" kampanjaan.

 

1219938.jpg

 

 

Lähetä tämä ruusukimppu vähintään viidelle blogi-ystävällesi tai sähköpostilla ystävillesi! Mainitse oma päivän ekotekosi ja pyydä vastaanottajaa mainitsemaan oma ekotekonsa uusien haasteiden yhteydessä.

 

Ekotekoja on monenlaisia, käykää kurkkaamassa täältä esimerkkejä miten voitte teon toteuttaa.


HAASTAN TÄTEN SINUT, JOKA TÄMÄN VIESTIN LUET VASTAANOTTAMAAN KIMPUN JA MIETTIMÄÄN VOISITKO TEHDÄ VIELÄ JOTAIN:)


Meillä on harrastettu ekoa elämäntapaa jo niin kauan ja monella rintamalla, että minun on oikeasti todella vaikea lisätä päivittäistä ekotekoa listaan.  Roska päivässä -kampanjaan en kyllä ole varsinaisesti osallistunut, koska liikun melko vähän kodin ulkopuolella ja vakioreiteilläni ei juuri roskia näy.  Ja mitä näkyy tulee usein napattua mukaan eli periaatteessa olen siinäkin mukana.


Ai niin, telkkari meillä on kyllä liian usein turhaan päällä, nytkin se jäi alakertaan päälle kun tulin koneelle, täällähän aikaa usein vierähtää yllättävästi.  Siis lupaan alkaa käyttää telkkarin suljinta useammin! Kävin samantien sulkemassa:)Ostamatta jättäminen on ekoteko parhaasta päästä, mutta sitten kun ostaa kannattaa ostaa käytettyä - kirpparilöytöjä viimeviikolta: tuossa vasemmalla näkyy reppua - siinä on kaksi sellaista pientä, jotka ovat käteviä matkalla mukana - mahtuu rahat, kännykkä, kamera ja pyyhe.

Picture%20017.jpgPicture%20019.jpg

Onkos teillä muilla erityisesti tänään ja viime päivinä ollut blogilistan kanssa hankaluuksia?  Avautuu todella nihkeästi - näyttää kyllä tehnyt sinne muokkauksia, johtuisiko siitä...