Ystäväni taloon tehtiin myös viherhuone uutta kokonaan remontin yhteydessä - vanhoissa taloissahan ei sellaisia yleensä ollut.  Viherhuone on olohuoneen jatkeena, joten nuorimmaiset ovat ottaneet sen omakseen - varmaan mukava leikkiä siellä rehevässä viidakossa...Kauniissa vitriinikaapissa on kaikkea kivaa ja kaunista.
Picture%20065.jpgPicture%20066.jpg
Talon aitassa oli ihana vanha puusänky, jolle löytyi tilaa sisältäkin laajennuksen jälkeen.  Se on nyt yläkerran aulassa sohvana ja siinä on muksujen kiva köllötellä telkkari katsellessa:)
Picture%20146.jpg
Ruokailuerkkerin yläkerrassa on pieni kirjastohuone ja siellä uusi vanha pyörivä kirjakaappi, johon mahtuu pienestä koostaan huolimatta yllättävän paljon tavaraa.  Vanhan pulpetin on emäntä maalannut kauniiksi...
Picture%20152.jpg
Yläkerran huonetila on korkea, joten sinne sopivat hienosti nämä kauniit suuret lampetit - pyöreät muodoltaan, mutta ei liian kruusatut.
Picture%20150.jpg

Pentu viettää hereillä yhä enemmän aikaa ja energiaa riittää.  Kylmällä tuulisella säällä en ole hennonut sitä edes ulkoiluttaa, että saisi purkaa enintä painetta - niinpä kaikki liikkuva ja vähän liikkumatonkin saa kyytiä.  Kissa siis viettää aikaansa yläkerrassa, jonne pentu ei pääse:)Picture%20023.jpg
Picture%20028.jpgPicture%20010.jpg