Eilen tulivat Isännyyden veljenpojat meille iltapäivällä, kun äiskällä ja iskällä oli yönylireissu.  Olihan siinä ilta hulinaa ja huisketta, kun oma Kuopuskin 15 v. innostui riehaantumaan serkkujen 5-11 v. kanssa ja Kaksosetkin siinä touhusivat mukana - kyllä kuudesta pojasta lähtee ääntä ja liikettä:)  

No saatiinhan joukko lopulta koppaan korvalleen ja taisivat nukkuakin vähän.  Kummipoika 5 v. nukkui ensimmäistä kertaa poikain kanssa, tähän saakka hän on viettänyt yökylänsä meidän aikuisten kainalossa.

Meillä oli sitten Kummipojan kanssa mukavan leppoisa päivä pelaillen ja ulkoillen, kun isommat lähtivät aamulla kouluun.  Riisipuurolla ja kakkosen lastenohjelmilla se päivä lähti mukavasti käyntiin ja ulkona otettiin vähän kuviakin, sillä uudella kameralla...

Kuurainen luonto näyttää kuvissa kylmemmältä kuin enää onkaan, muutama aste vain oli pakkasta tänään...kuvassa myös karvaiset lenkkikaverit, naapurista nekin:)

Säätöjä pitäisi opetella, samasta kohtaa meille päin otettu kuva hämärä vastavaloon, mutta aurinko oli niin kaunis, kun se kumotteli sieltä sumuverhon takaa...

Ja kuva kaivolta kotia - tuossa vasemmalla puupuskassa on meidän kaivo - sumu on jäänyt meille asumaan.

Lunta on kertynytkin tänä talvena enemmän kuin tosi moneen talveen näillä seuduin...

Parolan asemalla arvotaan - tervemenoa mukaan:)  Blogi on muutenkin tosi mielenkiintoinen, kannattaa kurkistella muitakin postauksia!