Niin siinä nyt sitten kävi, että vähän on muistettavaa, mutta sekään vähä ei päässä pysy:/  Tänään olisi ollut tissikuvaus heti aamusta ja muistin sen vasta juuri, kun olisi pitänyt olla 50 km päässä!  Soitin heti sinne ja sain onneksi peruutusajan.  Laitoin puhelimeen sitten muistutuksen heti aamuun ja vielä aikaan, jolloin vielä ennätän laittautua lähtöön.

Viikonlopun sää lupaa hyvää:pihalla olisi vielä kaikenlaista puuhaa ja kaunistakin - ei tullut meille vielä pakkasia vaikka on kylmiä öitä ollutkin.

Punainen päivänlilja ilahdutti vielä viime viikolla yhdellä kukalla...

Oikein ihanaa viikonloppua jokaiselle sinulle:)

Luumun värinen kollaasiviikko on vielä auki huomiseen iltaan saakka, tervetuloa mukaan:)

Hohhoijaa vielä päivemmällä - vaalirahat vaikuttivat viime vaalien tulokseen, kertoi suuren puolueen puheenjohtaja aamuhaastattelussa.  No olisi nyt kiva tietää, minkähän muun takia niitä rahoja annetaan, jollei juuri siksi?  Olennaisempaa mielestäni on vaikuttiko se päätöksentekoon vaalien jälkeen... 

Muutenkin koko juttu on minusta aika hassua, eikös tämä ole tiedetty aina?  Oikeistopuolueet ovat aina saaneet isoja rahoja isoilta, pienet puolueet, vasemmisto ja niiden ehdokkaat pieniä rahoja pieniltä - ei kai tässä nyt mitään uutta ole?

Kyllä niitä taustarahoja löytyy paljon vanhemmistakin vaaleista kuin mistä nyt on puhuttu, ennen antajia vaan ei tarvinnut kertoa - ja kaikki antajat ovat antaneet niitä juuri siksi, että ovat halunneet vaikuttaa vaalien lopputulokseen8]  On haluttu päätöksentekijäksi puolue ja sen edustaja, joka ajaa itselle lähellä olevia asioita ja jonka arvot ovat omien kanssa samanlaiset tai ainakin mahdollisimman lähellä niitä.