Uusista tunnustuksista kiitos hurjasti teille Nana ja Tarjuska:)  Talletan sen tällä kertaa blogiini ja sydämeeni, jaoin sitä jo aikaisemmin.

Susikairan akalta sain uuden hienon paidan, jonka tässä ylpeänä esitän - kuva toimii linkkinä, että sinäkin tietäisit...

...sekä myös tunnustuksen - kannattaa käydä blogissa, siellä tehdään uusia ihmisiä ja Akka, ai lav joo blog tuu;)
Ja vielä eilen tulla tupsahti Risusydämeltä tunnustus, joka kertoo siitä, että blogistaniassa syntyy myös läheisyyttä - kiitos kaunis:


Tunnustuksen teksti lienee espanjaa ja tarkoittaa kutakuinkin: tämä blogi sijoittaa ja uskoo läheisyyteen ja tottahan se on - läheisyys on tärkeintä:)

Tunnustusta seuraa teksti, josta en löytänyt vielä käännöstä ja olen itsekin huono siihen hommaan - kukahan taitaisi osata kääntää?  Ritaaaa, Kutriiii????

"This blog invests and believes in the PROXIMITY-nearness in space, time and relationships. These blogs are exceedingly charming. These kind bloggers aim to find and be friends. They are not interested in prizes or self-aggrandizement! Our hope is that when the ribbons of these prizes are cut, even more friendships are propagated. Please give more attention to these writers!”

Hetken harkitsen ja jaan tunnustuksen eteen päin sitten vähän myöhemmin:)